Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Vers vlees

Hoe vers wil je het hebben?

Hoe kleinschaliger, hoe beter, hoe verser en 100% kwaliteit verzekerd. We zijn ons steeds meer bewust van het belang van een eerlijk productieproces en waardige behandeling van mens en natuur. In Zuid-Limburg is het aantal bewuste boeren erg hoog. Hier wordt daadwerkelijk op kleine schaal vlees geproduceerd. Op professionele wijze en met veel passie en liefde voor het product. Dat zie je, dat ruik je en dat proef je!

Hoe vers wil je het hebben?

  1. Van livar tot geuldal lam

    Van livar tot geuldal lam Het aantal exclusieve vleessoorten dat in Limburg geproduceerd wordt, heeft de afgelopen jaren behoorlijk aan bekendheid gewonnen.

  2. Wild van wild

    Wild van wild Begin oktober wordt het jachtseizoen geopend. Een periode die naast traditie, met name in het teken staat van rijk gevulde maaltijden en smakelijke vleesgerechten op de menukaart.

  3. Brood & vlaai

    Brood & vlaai Dat er niets boven de verse vlaaien van Limburgse bodem gaat, is inmiddels eigenlijk overbodig om te vermelden. Maar wist je dat die bakkers ook heerlijke knapperige broden maken en net zo lekker smaken?

Nog meer lekkers...

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website