Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Taverne De Leeuw van Vlaanderen

Taverne De Leeuw van Vlaanderen

Gelegen in het pittoreske plaatsje Gulpen aan een plein met Franse allure, wanen bezoekers zich op vakantie in het buitenland, maar zijn toch binnen de landsgrenzen. En wat de Taverne aan de buitenkant uitstraalt vinden bezoekers aan de binnenkant terug, een warme atmosfeer, een Vlaamse inrichting en fantastische Belgische bieren van de huisbrouwerijen Leeuw en Haacht.

Ook de menukaart heeft een knipoog naar het Belgische achterland en de ervaring van de chef en eigenaar Tom staan garant voor een heerlijke maaltijd, kleine hapjes en lekkere lunchgerechten. Naast de Belgische bieren kunnen bezoekers ook van een aantal goede wijnen met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding genieten.
+4
Taverne De Leeuw van Vlaanderen - Foto 0
Taverne De Leeuw van Vlaanderen - Foto 1
Taverne De Leeuw van Vlaanderen - Foto 2
Taverne De Leeuw van Vlaanderen - Foto 3

Openingstijden


Donderdag t/m dinsdag: vanaf 10.00 uur geopend. Woensdag: gesloten. De keuken is van 12.00 tot 20.00 uur open.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Taverne De Leeuw van Vlaanderen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!