Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Restaurant en Partycentrum Le Montagnard

Ubachsberg Bezoek website

Restaurant en Partycentrum Le Montagnard

Restaurant en Partycentrum Le Montagnard Dirksstraat 2Ubachsberg 0455754443 Stuur e-mail Naar de website
De à la carte menukaart biedt gasten een uitgebreide keuze aan waarbij klassiekers uit de Franse en Nederlandse keuken niet ontbreken. Voor het weekend graag telefonisch reserveren.

Overzicht

Adres
Dirksstraat 2, Ubachsberg
0455754443
Openingstijden

Het restaurant is iedere dag (behalve maandag en donderdag) van 12:00-20:00 uur geopend. Op maandag en donderdag gesloten.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Restaurant en Partycentrum Le Montagnard. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn Bier

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website