Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Preuverie in de Wiesj

Hulsberg Bezoek website

Preuverie in de Wiesj

Preuverie in de Wiesj Wissengrachtweg 6Hulsberg 06-10568152 Stuur e-mail Naar de website
Laat je culinair verrassen bij Preuverie in de Wiesj met een heerlijk diner, een goed gevuld ontbijt, een smakelijke lunch, borrelhapje of tapas. Of na een wandeling met een heerlijke cappuccino en Limburgse vlaai of een lekker speciaal biertje op het terras. De menukaart wisselt regelmatig, afhankelijk van het seizoen. 

Nergens smaakt het eten beter dan in bourgondisch Limburg. Een afwisselend landschap van bossen, beekjes, heuvels en plateaus bepalen het schitterende uitzicht op de exclusieve Zuid-Limburgse terrassen. De medewerkers van Preuverie in de Wiesj verheugen zich erop om je te laten genieten van de pure en eerlijke ingrediënten.

Tijdens de COVID-19 sluiting voor de horeca, is Preuverie in de Wiesj op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00-18.00 uur geopend om af te halen. Bezorgen is ook mogelijk. De bestellijst is op de website vindbaar.

Overzicht

Adres
Wissengrachtweg 6, Hulsberg
06-10568152
Openingstijden

Openingstijden keuken
Maandag en dinsdag: gesloten.
Woensdag t/m zondag vanaf 10.00 uur geopend.
Keuken geopend tot 20.00 uur.

Gehandicapten

Preuverie in de Wiesj is rolstoeltoegankelijk en een invalidentoilet is aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Preuverie in de Wiesj. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn Bier

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website