Preuverie in de Wiesj

Preuverie in de Wiesj

Carréboerderij in de Wiesj is de ontmoetingsplek voor jong en oud. Deze mergelboerderij is door de familie eigenhandig en duurzaam gerestaureerd. 

Bij de ingang staat een ijskraam met vers ijs en het binnenplein beschikt over een sfeervol terras. In het rechter boerderijgedeelte bevindt zich de Preuverie, een sfeervolle brasserie. 

Hier worden onder andere steeds wisselende lokale- en internationale gerechten gecombineerd, geserveerd in kleine pannetjes op een grote plank, om samen van te genieten. Bovenin de brasserie is er een aparte speelruimte voor de kids en een hangplek voor de pubers gemaakt.

Sinds kort heeft de Preuverie een zusje erbij: Atelier u-Nic. Hier kun je ter plekke tal van creatieve workshops volgen. Er wordt veel gewerkt met gerecyclede materialen die zo een mooie nieuwe bestemming krijgen. Atelier u-Nic is gevestigd in een karakteristieke voormalige koeienstal, die ook is ingericht als winkel voor bijzondere en duurzame geschenken. 

Daarnaast is er een kippenweide en een geitenwei met drie schapen en een paard erbij, die je altijd mag bezoeken.

In de Wiesj is eveneens een bijzondere locatie voor trouwfeesten en partijen. Zowel buiten (op het terras en in de weides) als binnen in de Preuverie en het Atelier. Door de warme sfeer voel je je direct welkom.

De heuvelachtige omgeving is in trek bij wandelaars en fietsers en een mooie uitvalbasis voor de diverse Limburgse bezienswaardigheden.

Lunch, diner, borrel, terras en ijskraam.
Creatieve workshops en cadeauwinkel.
Gratis parkeren en oplaadpunt voor elektrische auto’s en e-bikes.
+6

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Speelhoek
  • Terras

Openingstijden


Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. De keuken sluit om 21.00 uur.

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gesloten.

Toegankelijkheid


Preuverie in de Wiesj is voor rolstoelgebruikers toegankelijk, tevens is er een gehandicaptentoilet aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Preuverie in de Wiesj. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Preuverie in de Wiesj

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!