Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Perron 21

Perron 21

Welkom bij Perron21
Dé hotspot nabij het historische station van Valkenburg aan de Geul. Dit is de plek waar je van gezellige ontmoetingen of een onbezorgde avond kunt genieten. 

Strijk neer in de lounge voor een smakelijke hap en een lekker drankje óf reserveer een tafel in het gastronomische restaurant voor een uitstekend diner.

Wil je even tot rust komen met een hapje of een drankje? Zoek dan een gezellige plek op in de lounge en geniet van de brede drankenselectie of een heerlijk gerecht van de kaart. 

Speciaal voor de lounge selecteerde de chef een aantal gerechten die op elk moment van de dag smaken: simpel, snel maar vooral enorm smakelijk. Kom tot rust of klets met je vrienden. Sit back & relax!
+2
Perron 21 - Foto 0
Perron 21 - Foto 1
Perron 21 - Foto 2
Perron 21 - Foto 3

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike
  • Terras

Openingstijden


Perron 21 is het gehele jaar geopend, woensdag tot en met zondag van 17.30-21.00 uur.

Toegankelijkheid


Het restaurant beschikt over een mindervalidentoilet.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Perron 21. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Perron 21

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!