Herberg In den Haversack

Herberg In den Haversack

Herberg in den Haversack biedt voor ieder wat wils. Een all-in arrangement inclusief activiteiten, al dan niet in een thema! Kinderfeesten in prinsessen of western-stijl, met echte pony's op zolder! Ludiek groepsvervoer met de tram! Of natuurlijk gewoon een heerlijke ijscoupe of speciaalbier op het tuinterras! U zoekt een locatie met een gezellige huiselijke sfeer waar van alles mogelijk is, en dan ook nog op maat gemaakt? Neem dan vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken!
+1

Openingstijden


Het terras is vanaf 2e paasdag tot eind september van dinsdag t/m zondag van 11.00-19.00 uur geopend. Kinderfeestjes zijn op iedere dag te reserveren. Voor de woensdag, vrijdag en zaterdag zijn er vaste starttijden, raadpleeg de website voor meer info. Groepsarrangementen zijn iedere dag mogelijk op reservering.

Toegankelijkheid


Het gehele bedrijf is toegankelijk voor gehandicapten. De tram biedt hier beperkte mogelijkheden, toekomstig zal er een tram voor gehandicapten-vervoer inzetbaar zijn. De speelzolder is niet toegankelijk voor rolstoelen. Neem telefonisch contact op voor meer info.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Herberg In den Haversack. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Herberg In den Haversack

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!