Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Gasterij Hoeve de Linde

Gasterij Hoeve de Linde

In de gezellige gasterij op Hoeve de Linde kunnen gasten perfect onthaasten en genieten van de rust, de ruimte, het prachtige uitzicht en één van de heerlijke smoothies, raw sappen, schepthees of de heerlijke Manetti koffie, slurpwijntjes of verkoelende bio biertjes van Gulpener. En voor de lekkerbekken is er een ruime keuze aan allerlei lekkernijen voor bij het drankje. Alles met zorg, liefde en passie klaar gemaakt!

Bijna ieder weekend wordt de gasterij gevuld met sfeervolle muzikale klanken van Mark Beumers op gitaar. Maar ook regelmatig zijn er gastmuzikanten op bezoek, in de agenda op de website kunnen geïnteresseerden zien wie en wanneer de muzikale noten in het wandelcafé verzorgd worden. Bij mooi weer is het goed toeven op het terras, heerlijk chillen in één van de Fatboys en genieten van het uitzicht. Maar ook als het weer wat minder is dan hoeven gasten de deur niet voorbij te lopen want binnen is het oergezellig en behagelijk warm bij de houtkachel!

Aanbieding

Vanaf Goede Vrijdag 14 april kan iedereen weer de Vaals Amuse(ert)! wandeling lopen. Het wandelboekje en de vouchers kunnen de deelnemers voor € 12,50 in de gasterij kopen. 13 kilometer wandelplezier met onderweg 4 heerlijke amuses op verrassende locaties!
De wandeling is te lopen vanaf 14 april t/m zondag 5 november.
+5
Gasterij Hoeve de Linde - Foto 0
Gasterij Hoeve de Linde - Foto 1
Gasterij Hoeve de Linde - Foto 2
Gasterij Hoeve de Linde - Foto 3

Openingstijden


Winterseizoen op de zondag van 12.00-17.00 uur.
Carnavalszondag 26 februari gesloten.

Vanaf Goede Vrijdag 14 april: dagelijks geopend vanaf 11.00 uur tot minimaal 17.00 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Gasterij Hoeve de Linde. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Gasterij Hoeve de Linde

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!