Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit

Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit

Midden in de heuvels van Zuid-Limburg tussen Eys en Wittem ligt de Eyserhalte: een bloeiende delicatessenzaak met een ruim assortiment aan groenten, fruit en delicatessen. Als je de Eyserhalte bezoekt dan weet je al snel dat smaakbeleving hier heel belangrijk is.

Een ongeëvenaarde beleving van eerlijke culinaire producten is dan ook waar de Eyserhalte voor staat. Natuurlijke producten met zo min mogelijk toevoegingen hebben de voorkeur. Hierdoor creëert de Eyserhalte smaken zoals ze bedoeld zijn. 

Graag tot ziens!
Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit - Foto 0
Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit - Foto 1
Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit - Foto 2
Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit - Foto 3

Openingstijden


Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur.
Zaterdag: 09.00-17.00 uur.
Zondag: 11:00-17:00 uur.

Lunchtijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 12:00-17:00 uur.
Zaterdag en zondag: 12:00-17:00 uur.

Let op:
Zolang de horeca gesloten is mag ook de Eyserhalte je geen lunch aanbieden. Zodra dit weer mogelijk is zien de medewerkers je graag weer terug!

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!