Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

De Oude Pastorie

De Oude Pastorie

Onthaasten in Gasterij De Oude Pastorie Beek.
Gelegen op wandelafstand van het Vrouwenbos, met zicht op de eerste Limburgse heuvelplateaus, kunnen gasten bij De Oude Pastorie van een bijzondere plek genieten. In dit bezoekerscentrum van Stichting het Limburgse Landschap komen natuur, educatie, geschiedenis en bourgondische gastvrijheid nader tot elkaar.

Het monumentale gebouw en de tuin met grachten zijn prachtig gerenoveerd en ademen de Limburgse sfeer van vroeger en nu uit. Het restaurant interieur is een plek met vele educatieve en grappige elementen zoals de tafelbladen met tekeningen die tekst en uitleg geven over natuur en andere wetenswaardigheden. In de kinderkuil vermaken kinderen zich uitstekend met voelhuiden, vogelgeluiden en verhalen, heel spannend! In Gasterij De Oude Pastorie kunnen gasten onder het genot van heerlijke Limburgse lekkernijen relaxen, alvorens deze de omgeving per fiets of te voet gaan verkennen.

Voor familiebijeenkomsten of zakelijke vergaderingen kunnen gasten ook terecht. Gasterij De Oude Pastorie beschikt over een aantal authentieke ruimtes te weten; de pastoorskamer, de koeienstal, de hooizolder of het opkamertje, al naar gelang het aantal personen en persoonlijke wensen. De medewerkers van Gasterij De Oude Pastorie heten iedereen van harte welkom in deze mooie inspirerende omgeving, een plek van samenkomst, verhalen van vroeger en gastvrijheid.

Aanbieding

Lekker aan de wandel of aan het fietsen, zin in koffie en wat lekkers of een heerlijk gerecht van de kaart? Reserveer via de website of neem telefonisch contact op om binnen een plekje te reserveren. Voor een plaatsje op het mooie terras kun je gewoon binnen lopen. De medewerkers hanteren de richtlijnen van het RIVM.
+2
De Oude Pastorie - Foto 0
De Oude Pastorie - Foto 1
De Oude Pastorie - Foto 2
De Oude Pastorie - Foto 3

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike

Openingstijden


Dinsdag t/m zondag van 11.00-20.00 uur geopend.
Keuken gesloten vanaf 19.30 uur.
Maandag: gesloten.

Toegankelijkheid


Het restaurant is (met hulp) rolstoeltoegankelijk en er is een sanitaire voorziening voor mindervaliden aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Oude Pastorie. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!