Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

De Oude Pastorie

Beek Bezoek website

De Oude Pastorie

De Oude Pastorie Oude Pastorie 25Beek 0467820560 Stuur e-mail Naar de website
Onthaasten in Gasterij De Oude Pastorie Beek.
Gelegen op wandelafstand van het Vrouwenbos, met zicht op de eerste Limburgse heuvelplateaus, kunnen gasten bij De Oude Pastorie van een bijzondere plek genieten. In dit bezoekerscentrum van Stichting het Limburgse Landschap komen natuur, educatie, geschiedenis en bourgondische gastvrijheid nader tot elkaar.

Het monumentale gebouw en de tuin met grachten zijn prachtig gerenoveerd en ademen de Limburgse sfeer van vroeger en nu uit. Het restaurant interieur is een plek met vele educatieve en grappige elementen zoals de tafelbladen met tekeningen die tekst en uitleg geven over natuur en andere wetenswaardigheden. In de kinderkuil vermaken kinderen zich uitstekend met voelhuiden, vogelgeluiden en verhalen, heel spannend! In Gasterij De Oude Pastorie kunnen gasten onder het genot van heerlijke Limburgse lekkernijen relaxen, alvorens deze de omgeving per fiets of te voet gaan verkennen.

Voor familiebijeenkomsten of zakelijke vergaderingen kunnen gasten ook terecht. Gasterij De Oude Pastorie beschikt over een aantal authentieke ruimtes te weten; de pastoorskamer, de koeienstal, de hooizolder of het opkamertje, al naar gelang het aantal personen en persoonlijke wensen. De medewerkers van Gasterij De Oude Pastorie heten iedereen van harte welkom in deze mooie inspirerende omgeving, een plek van samenkomst, verhalen van vroeger en gastvrijheid.

Graag verwelkomen de medewerkers de gasten weer op 1 juni aanstaande om 12:00 uur! Lekker aan de wandel of aan het fietsen, zin in koffie en wat lekkers of een heerlijk gerecht van de kaart? Bel om te reserveren of kom naar binnen en de medewerkers kijken of er nog plaats beschikbaar is. Er wordt zowel binnen als buiten op reservering gewerkt, dit volgens de richtlijnen van het RIVM.

Overzicht

Adres
Oude Pastorie 25, Beek
0467820560
Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11.00-20.00 uur geopend.
Keuken gesloten vanaf 19.30 uur.

Maandag: gesloten.

Gehandicapten

Het restaurant is (met hulp) rolstoeltoegankelijk en er is een sanitaire voorziening voor mindervaliden aanwezig.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar De Oude Pastorie. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website