Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Daelhemergroeve

Daelhemergroeve

Daelhemergroeve: een echte hotspot van Zuid-Limburg waar je absoluut eens geweest moet zijn! 

Jarenlang is deze ondergrondse toplocatie enkel voor groepen toegankelijk geweest. Vele onvergetelijke bruiloften en personeelsfeesten hebben er plaatsgevonden. Dat kan uiteraard nog steeds in de trouwzaal en feestzalen. Maar sinds kort is het ook mogelijk om gewoon voor een borrel of lunch deze grot te betreden, in het MergelCafé. 

Of wat denk je van een romantisch diner in deze horecagroeve? Dat kan tegenwoordig ook. Op vrijdagavond vindt er namelijk het 'Eten wat de Grot schaft' plaats. Culinair genieten in een eeuwenoude locatie met hedendaagse allure. Of bourgondisch brunchen op de zondagmiddag tijdens de 5-gangen Grottenbrunch. 

Dus ook als je niet met een groep bent of gaat trouwen ben je tegenwoordig welkom in de Daelhemergroeve! Ben je wel met een groep en wil je een onvergetelijk feestje: dan kun je tegenwoordig een deel van de grot huren! Check de website voor alle mogelijkheden.

Aanbieding

Daelhemergroeve: een echte hotspot van Zuid-Limburg waar je absoluut eens geweest moet zijn! Vele onvergetelijke bruiloften en personeelsfeesten hebben er plaatsgevonden. 

Tijdelijk kun je er ook terecht in het pop-up restaurant! Hier vindt op vrijdagavond 'Eten wat de Grot schaft' plaats. Culinair genieten in een eeuwenoude locatie met hedendaagse allure. Reserveer op tijd!
+4
Daelhemergroeve - Foto 0
Daelhemergroeve - Foto 1
Daelhemergroeve - Foto 2
Daelhemergroeve - Foto 3

Openingstijden


Het pop-up restaurant 'Eten wat de grot schaft' is iedere vrijdagavond geopend op reservering voor de echte genieters!

Toegankelijkheid


De gewone toiletten zijn onder begeleiding van een medewerker middels een rolstoellift bereikbaar, een apart invalidetoilet is niet voorhanden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Daelhemergroeve. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Vlog Leonie proeft

Leonie proeft Zuid-Limburg en kookt mee bij De Daelhemergroeve. Waar kokkin Iris Custers haar eigen geoogste producten laat proeven. Kook en kijk je mee?
Lees verder

Meer van Daelhemergroeve

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!