Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Amstel Gold Race Xperience

Valkenburg Bezoek website

Amstel Gold Race Xperience

Amstel Gold Race Xperience Plenkertstraat 50Valkenburg 043-6018267 Stuur e-mail Naar de website
De Amstel Gold Race Xperience (AgrXp) weet precies wat bezoekers nodig hebben. 365 dagen per jaar zijn 'zij de held van hun eigen AGR'. 

AgrXp is het start- en finishpunt van drie gemarkeerde routes mét tijdregistratie op zeven beklimmingen dwars door het Limburgse heuvelland. 

Parkeren, omkleden, douchen én eten en drinken op één plek: individueel, met fietsvrienden of bedrijf. Raadpleeg de website voor meer informatie en contactmogelijkheden.

Overzicht

Adres
Plenkertstraat 50, Valkenburg
043-6018267
Openingstijden

De Amstel Gold Race Xperience is 365 dagen per jaar vanaf 9:00 uur 's ochtends geopend. Al vanaf € 21,50 is er een compleet dagarrangement, de 'XP-deal' beschikbaar. Maar ook voor alleen een lekkere kop koffie of een Amstel Radler kunnen bezoekers met fiets en al naar binnen.

Bezoekers voelen zicht direct thuis, alleen of met 250 man! De medewerkers stellen met plezier voor ieder gezelschap een speciaal programma samen. Fietsen is het enige dat je zelf mag doen!

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Amstel Gold Race Xperience . Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Amstel Gold Race Xperience

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website