Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Amstel Gold Race Xperience

De Amstel Gold Race Xperience (AgrXp) weet precies wat bezoekers nodig hebben. 365 dagen per jaar zijn 'zij de held van hun eigen AGR'. 

AgrXp is het start- en finishpunt van drie gemarkeerde routes mét tijdregistratie op zeven beklimmingen dwars door het Limburgse heuvelland. 

Parkeren, omkleden, douchen én eten en drinken op één plek: individueel, met fietsvrienden of bedrijf. Raadpleeg de website voor meer informatie en contactmogelijkheden.

Openingstijden


De Amstel Gold Race Xperience is 365 dagen per jaar vanaf 9:00 uur 's ochtends geopend. Al vanaf € 21,50 is er een compleet dagarrangement, de 'XP-deal' beschikbaar. Maar ook voor alleen een lekkere kop koffie of een Amstel Radler kunnen bezoekers met fiets en al naar binnen.

Bezoekers voelen zicht direct thuis, alleen of met 250 man! De medewerkers stellen met plezier voor ieder gezelschap een speciaal programma samen. Fietsen is het enige dat je zelf mag doen!

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Amstel Gold Race Xperience . Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!