Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

A en B Thai Gastrobar

A en B Thai Gastrobar

Grotestraat Centrum 19
Valkenburg
In het pittoreske Valkenburg a/d Geul, in het Zuid-Limburgse heuvelland vind je A en B Thai gastrobar. In het kleine huiselijke restaurant, kun je in informele sfeer genieten van klassieke Thaise gerechten. 

Na zowel traditionele als moderne koksopleidingen in Bangkok gevolgd te hebben en ervaring opgedaan te hebben met gerenommeerde Thaise chefs in Nederland, was voor de Thaise chef Sudawan Niamjan de tijd gekomen om de liefde voor de Thaise keuken over te brengen in een eigen bedrijf. 

Samen met sommelier/gastheer Benno Kersten laat zij je genieten van de echte Thaise smaken, bereid met verse, veelal lokale grondstoffen. Sommige in een modern jasje, anderen weer traditioneel geserveerd. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige toevoegingen (MSG).

Bij A en B Thai vind je een kleine, regelmatig wisselende kaart. Want door te concentreren op een beperkt aantal gerechten worden die veel beter dan wanneer het er meer zouden zijn. 

Deze Thaise heerlijkheden worden vergezeld van een kleine maar fijne selectie bijpassende wijnen en bieren, waar Sommelier Benno je graag een passend advies over geeft. Ga proeven en laat je overtuigen. 

Aanbieding

Tijdens de horecasluiting wegens de verscherpte corona maatregelen biedt A en B Thai Gastrobar een afhaalservice aan!

Openingstijden


Openingstijden van de keuken:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 16.30 uur geopend.
Zaterdag vanaf 16.00 uur geopend.
Zondag vanaf 15.00 uur geopend.
Woensdag: gesloten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar A en B Thai Gastrobar. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!