Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

A en B Thai Gastrobar

Valkenburg

A en B Thai Gastrobar

A en B Thai Gastrobar Grotestraat Centrum 19Valkenburg 043-8526703 Stuur e-mail
In het pittoreske Valkenburg a/d Geul, in het Zuid-Limburgse heuvelland vind je A en B Thai gastrobar. In het kleine huiselijke restaurant, kun je in informele sfeer genieten van klassieke Thaise gerechten. 

Na zowel traditionele als moderne koksopleidingen in Bangkok gevolgd te hebben en ervaring opgedaan te hebben met gerenommeerde Thaise chefs in Nederland, was voor de Thaise chef Sudawan Niamjan de tijd gekomen om de liefde voor de Thaise keuken over te brengen in een eigen bedrijf. Samen met sommelier/gastheer Benno Kersten laat zij je genieten van de echte Thaise smaken, bereid met verse, veelal lokale grondstoffen. Sommige in een modern jasje, anderen weer traditioneel geserveerd. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige toevoegingen (MSG).

Bij A en B Thai vind je een kleine, regelmatig wisselende kaart. Want door te concentreren op een beperkt aantal gerechten worden die veel beter dan wanneer het er meer zouden zijn. Deze Thaise heerlijkheden worden vergezeld van een kleine maar fijne selectie bijpassende wijnen en bieren, waar Sommelier Benno je graag een passend advies over geeft. Ga proeven en laat je overtuigen. 

Speciale aanbieding:

Iedere dag bij binnenkomst tot 18.00 uur, een 3-gangen menu voor € 19,75.

Overzicht

Adres
Grotestraat Centrum 19, Valkenburg
043-8526703
Openingstijden

Openingstijden van de keuken:
Maandag, woensdag en donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur.
Zaterdag vanaf 16.00 uur.
Zondag vanaf 15.00 uur.
Dinsdag: gesloten.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar A en B Thai Gastrobar. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website