Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Daelhemergroeve

Valkenburg Bezoek website

Daelhemergroeve

Daelhemergroeve Daalhemerweg 31-AValkenburg 0436014738 Stuur e-mail Naar de website
De Daelhemergroeve: een eeuwenoude locatie met hedendaags allure, ondergronds gelegen in de grotten van Valkenburg. De brasserie is vrijwel dagelijks van 10.00-17.00 uur geopend. Het restaurant is speciaal voor groepen te reserveren van 10 tot 250 personen. De feestzalen zijn voor feesten van 30-450 personen geschikt en behoren tot de mooiste zalen van Nederland. Uitstekende service in het all-in verzorgen van een bruiloft, bedrijfsuitje, personeelsfeest, barbecue, verjaardagsfeest, lunch en diner.

De Daelhemergroeve: een eeuwenoude locatie met hedendaags allure, ondergronds gelegen in de grotten van Valkenburg! Het is de meest unieke horecalocatie die je in Valkenburg kunt ontdekken! Hier moet je echt eens geweest zijn en vergeet dan niet het eigen Daelhemergroeve bier te proeven en bijvoorbeeld een lekkere lunch met de bijzondere Grottenham.

Vlog Leonie proeft 27 juni 2018

Leonie proeft Zuid-Limburg en kookt mee bij De Daelhemergroeve. Waar kokkin Iris Custers haar eigen geoogste producten laat proeven. Kook en kijk je mee?

Lees de blog

Overzicht

Adres
Daalhemerweg 31-A, Valkenburg
0436014738
Openingstijden

De Daelhemergroeve is niet alleen uniek vanwege de ligging in de grotten maar ook door de ligging direct naast de Steenkolenmijn en MergelRijk, één van de ondergrondse attracties in Valkenburg. Voor groepen is de Daelhemergroeve op reservering altijd geopend.

Hiernaast heeft de Daelhemergroeve een brasserie waar je tijdens de openingstijden van MergelRijk terecht kunt voor een drankje, of lunch met als specialiteit de Grottenham en het eigen Daelhemergroeve bier.

Gehandicapten

De gewone toiletten zijn onder begeleiding van een medewerker middels een rolstoellift bereikbaar, een apart invalide toilet is niet voorhanden.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Daelhemergroeve. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Daelhemergroeve

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website