Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Daelhemergroeve

Daelhemergroeve: een echte hotspot van Zuid-Limburg waar je absoluut eens geweest moet zijn! 

Jarenlang is deze ondergrondse toplocatie enkel voor groepen toegankelijk geweest. Vele onvergetelijke bruiloften en personeelsfeesten hebben er plaatsgevonden. Dat kan uiteraard nog steeds in de trouwzaal en feestzalen. Maar sinds kort is het ook mogelijk om gewoon voor een borrel of lunch deze grot te betreden, in het MergelCafé. 

Of wat denk je van een romantisch diner in deze horecagroeve? Dat kan tegenwoordig ook. Op vrijdagavond vindt er namelijk het 'Eten wat de Grot schaft' plaats. Culinair genieten in een eeuwenoude locatie met hedendaagse allure. Of bourgondisch brunchen op de zondagmiddag tijdens de 5-gangen Grottenbrunch. 

Dus ook als je niet met een groep bent of gaat trouwen ben je tegenwoordig welkom in de Daelhemergroeve! Ben je wel met een groep en wil je een onvergetelijk feestje: dan kun je tegenwoordig een deel van de grot huren! Check de website voor alle mogelijkheden.

Aanbieding

Daelhemergroeve: een echte hotspot van Zuid-Limburg waar je absoluut eens geweest moet zijn! Vele onvergetelijke bruiloften en personeelsfeesten hebben er plaatsgevonden. En sinds kort is het ook mogelijk om zonder groep of speciale gelegenheid deze grot te betreden, in het MergelCafé. 

Op vrijdagavond is 'Eten wat de Grot schaft'. Culinair genieten in een eeuwenoude locatie met hedendaagse allure. Of bourgondisch brunchen op de zondagmiddag tijdens de 5-gangen Grottenbrunch. Check de website!
+4

Openingstijden


Het MergelCafé is vrijwel dagelijks van 10.00-17.00 uur geopend, tijdens de openingstijden van MergelRijk, dat ook in deze groeve gevestigd is. Het pop-up restaurant "Eten wat de grot schaft" is iedere vrijdagavond geopend op reservering voor de echte genieters! 

Op zondagen kun je er terecht (op reservering) voor een culinaire 5-gangen all-in grottenbrunch. Daarnaast staat de groeve sinds jaar en dag bekend als de Feestgrot, de meest verrassende trouw- en feestlocatie van het Zuiden!

Toegankelijkheid


De gewone toiletten zijn onder begeleiding van een medewerker middels een rolstoellift bereikbaar, een apart invalide toilet is niet voorhanden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Daelhemergroeve. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Vlog Leonie proeft

Leonie proeft Zuid-Limburg en kookt mee bij De Daelhemergroeve. Waar kokkin Iris Custers haar eigen geoogste producten laat proeven. Kook en kijk je mee?
Lees verder

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!