Twee kinderen op een vlot in het water

Laura bezoekt... Valdeludo

Laura bezoekt… Valdeludo

Yes, het is zomervakantie! Dé ideale tijd om leuke familie-uitjes en familie-herinneringen te maken! Met een hete zomer als deze, zijn er genoeg verkoelende uitjes te vinden in Zuid-Limburg. Zoals Valdeludo, een park waarin ouderwets buitenspelen centraal staat. Samen met Mirte mocht ik op bezoek gaan bij dit gezellige park!

Bekijk de vlog!

Voor iedereen, maar speciaal voor kids: bekijk Laura's vlog!

Meteen bij binnenkomst werd het duidelijk dat lekker buitenspelen en de natuur ook écht centraal staan in dit park. Zo is er een skelterbaan, fietsparcours en een avonturenberg met glijbanen. In ieder hoekje kun je wel een leuke activiteit vinden, van het timmeren in het timmerdorp tot aan springen op de bungeetrampolines. In de vlog kunnen jullie zien hoe ik samen met Mirte een aantal van deze activiteiten mocht ontdekken!

De leukste activiteit vond ik toch wel het outdoor lasergamen. Het rennen tussen de struiken, onder de boomstammen en in de bospaden gaven toch wel nét dat beetje extra beleving. Ik kreeg echt het gevoel dat we in een echte battle zaten, zo vreselijk leuk! Mijn innerlijke kind werd er reuze blij van. En gelukkig de kinderen in mijn team ook, echt een aanrader.

Tijdens deze warme zomer biedt het park voldoende verkoeling. Doordat er zoveel bomen in het park zijn, is er in vrijwel het hele park veel schaduw te vinden. Met dit warme weer organiseren ze sowieso extra (gratis) activiteiten voor verkoeling, zoals waterballon gevechten. Ook bieden ze gratis koele (suikervrije!) drankjes aan.

Dus, mocht je een keer ouderwets buitenspelen en avontuurlijke activiteiten willen beleven met je kids, bezoek dan zeker eens Valdeludo!

Tot volgende maand! X

Voor meer tips over verkoelende uitjes die je deze zomer kunt doen: bekijk de hittespecial van Laura bezoekt…