Touch of glamour op Woonboulevard Heerlen

4 maart 2018

In een verloren moment vertrouw ik marketingmanager van de Woonboulevard in Heerlen Marcella van Weert toe dat ik eigenlijk alleen naar de Woonboulevard ga als ik iets nodig heb van Ikea (Daim-chocolade en Lack-tafeltjes). Ze verbergt een verontwaardigend lachje. Misschien ben ik ook niet de doelgroep. Wás, moet ik nu zeggen, want ik ontdekte dat het er veel leuker en inspirerender is dan ik dacht met al die workshops, thema’s en winkels waarvan ik het bestaan niet kende.

Bekijk Jenneke’s vlog

De Woonboulevard in Heerlen is de grootste van Europa. Wist ik niet! Maar als ik een beetje verdwaal op zoek naar mijn lunchlocatie in Bij Stox Tuincentrum, besef ik dat ineens. Na een vers broodje sleurt Marcella me mee van Leenbakker naar Goossens, Pet’s Place (want daar hebben ze nu een hondendouche en die móest ik zien), Trendhopper en nog 27 winkels. Ze is ze allemaal langsgegaan op zoek naar een ‘touch of glamour’, want dat is het thema van dit kwartaal. Het is helemaal in om in je interieur een vleugje luxe toe te voegen, bijvoorbeeld in de vorm van houtpatronen, gouden accessoires, vrouwelijke vormen, marmer en donkere kleuren. Stiekem vermaak ik me enorm. Ik ga dan ook niet met lege handen naar huis.

Hoewel ze er al langer zijn, hoor ik ook nu pas voor het eerst over de styling workshops van de Woonboulevard. Op de website vind je precies wanneer je waar moet zijn voor specifieke workshops zoals verlichting, kleuren, interieur-indeling en styling. Kosten: €19,- voor 2,5 uur. Veel winkelplezier!

Liefs, Jenneke

Bekijk meer...

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website