Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Belevend Beek

Veelzijdig, vitaal en ondernemend

Welkom in Beek, dat door aangetroffen resten van een omgracht dorp uit de tijd van de Bankeramiekers zich het oudste dorp van Nederland mag noemen. Internationaal staat Beek bekend vanwege zijn eigen luchthaven Maastricht Aachen Airport (vliegveld Beek), Makado als het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg en omstreken, het Elsmuseum (het beroemde borreltje ‘elske’) en oorlogsmuseum Eyewitness. Maar dat is nog niet alles, want ook op het gebied van evenementen bruist Beek.

Ontdek Belevend Beek

Wat wil je beleven in Beek?

 1. Hotspots van Beek

  Hotspots van Beek Deze hotspots mag u niet missen in Beek

 2. Wandelen en fietsen in Beek

  Wandelen en fietsen in Beek In Beek vindt u vele mooie wandel- en fietsroutes.

 3. Evenementen & activiteiten

  Evenementen & activiteiten Beleef de vele evenementen in Beek

 4. Funshoppen in Beek

  Funshoppen in Beek Onderscheidend, verrassend, creatief, sfeervol, boordevol variatie en met een ongekend aanbod. Dat is winkelen in Beek. Puur en onbezorgd genieten!

 5. Eten, drinken & uitgaan

  Eten, drinken & uitgaan Beleef eten, drinken en uitgaan in Beek

 6. Recreatie, sport & cultuur

  Recreatie, sport & cultuur Een heerlijk dagje wandelen of fietsen. Onbeperkte sportmogelijkheden in De Haamen. Kennis maken met de rijke historie en de culturele hoogtepunten.

Welterusten in Beek

Op zoek naar een verblijfslocatie in het centraal gelegen Beek? Bij hotel Kempener- Rest. De Bokkerieijer wordt u gastvrij ontvangen.

Lees meer

Meer over Beek

 1. Ondernemen in Beek

  Ondernemen in Beek Maastricht Aachen Airport bloeit en groeit. net als de omliggende bedrijvenparken.

 2. Kernen van Beek

  Kernen van Beek Ontdek de kernen van Beek

 3. Wonen in Beek

  Wonen in Beek Stads, maar toch lekker landelijk. Met de levendigheid en kracht van Beek en de rust van authentieke dorpen als Genhout, Geverik en Kelmond, Spaubeek en Neerbeek. Daarom is het zo aantrekkelijk wonen in Beek

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website