Zomerkermis en Üllemarkt

Vaals Bezoek website

Zomerkermis en Üllemarkt

Zomerkermis en Üllemarkt CentrumVaals Naar de website
Programma
Zondag 7 juli vanaf 10.00 uur: Kermis en Üllemarkt. Vanaf 13.00 uur: Sambaband Animoso
Maandag 8 juli vanaf 19.30 uur: Dieter Koblenz und seine Hossa Schlagerparade.
Dinsdag 9 juli vanaf 18.30 uur: Meet & greet met Paw Patrol!

Attracties
Speed Booster, Autoscooter, Boksbal, Rupsbaan Laguna, Draaimolen, Ufo-Jet, Lucky Duck, Hollandse Gebakkraam, Noten-/popcornbar, Nougat- en Suikerwerken, Suikerspin, MegaWinner grijpkranen, Pusher Treasure Island, Penalty Shot en Snacks & More.

Üllemarkt
In 1976 onstond het idee voor een jaarmarkt in Vaals, sindsdien bekend onder de naam Üllemarkt. Wie had toen kunnen denken dat deze markt zou uitgroeien tot een evenement dat niet meer valt weg te denken in Vaals? Elk jaar weer oefent de Üllemarkt een enorme aantrekkingskracht uit op duizenden bezoekers uit Nederland, België en Duitsland. En dat al gedurende ruim 30 jaar! De Üllemarkt is uitgegroeid tot een evenement met een enorme naamsbekendheid. Reclame is eigenlijk niet meer nodig.

Een mengelmoes van jaarmarkt, braderie en volksfeest, zonder pretenties en gratis toegankelijk voor iedereen. Circa 200 stands, oude ambachten, diverse buffetten, joekskapellen, een streetparade en een kinderkermis zijn enkele ingrediënten van dit festijn. Vonden de eerste edities nog plaats op zaterdag, tegenwoordig staat de Üllemarkt steevast geprogrammeerd op de eerste zondag in juli. Naast de markt zijn alle winkels in Vaals geopend.

Data
Zomerkermis 6 t/m 9 juli.
Üllemarkt: zondag 7 juli.

Overzicht

Data 6-7-2019 t/m 9-7-2019
Contact
Centrum, Vaals

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website