Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Zomeractiviteiten in Kasteel Hoensbroek

Hoensbroek Bezoek website

Zomeractiviteiten in Kasteel Hoensbroek

Zomeractiviteiten in Kasteel Hoensbroek Kasteel Hoensbroek, Klinkertstraat 118Hoensbroek 045-5227272 Naar de website
In Kasteel Hoensbroek waan je je als een echte prins of prinses. Met speurtochten en uitdagende spelletjes amuseer je je hier volop. En weer of geen weer: een bezoek is gegarandeerd plezier voor jong én oud. In dit kasteel met meer dan veertig authentiek ingerichte kamers komen avonturen uit het verre verleden tot leven. Ervaar het zelf. Ontdek het kasteel met het gratis rondleidingsboekje. De route voert je door de sobere middeleeuwse toren en door prachtig ingerichte vertrekken uit de zeventiende en achttiende eeuw. 

Beklim de trappen van een heuse middeleeuwse wenteltrap en bezoek de kasteelkelders en kasteelzolder. Bekijk het torenuurwerk uit de zestiende eeuw op de grote zolder. Aanschouw het kotsgat in het Groot Salet. Bewonder de Balsael, de Groene slaapkamer en het trappenhuis met portrettengalerij. En nog veel meer… Kies een spannende kasteeltocht voor nog meer avontuur en speel de spellen uit de  tijd van ridder Hoen. Maak je bezoek compleet met een hapje of drankje. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.

Overzicht

Data 4-7-2020 t/m 30-8-2020
Contact
Kasteel Hoensbroek, Klinkertstraat 118, Hoensbroek
045-5227272

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website