Zittesje Revuu 'Hoog Bezuik'

Sittard Bezoek website

Zittesje Revuu 'Hoog Bezuik'

Zittesje Revuu 'Hoog Bezuik' Schouwburg Sittard Naar de website
De rode draad van de nieuwe productie vormt het ‘hoog bezuik’ dat Sittard aan doet. Geen beroemdheden of koninklijk bezoek, maar buitenaards. Door een navigatiefout zijn ‘de mannen van Mars en de vrouwen van Venus’ met hun shuttle gecrasht. De buitenaardse wezentjes met hun vriendelijke karakter en spitse oren voelen zich snel thuis op de plek waar ze geland zijn. 

Ze leren de taal spreken en maken kennis met de cultuur en de gebruiken van de streek. Uiteindelijk lukt het hen om het vertrouwen te winnen van de plaatselijke bevolking die hen helpt om hun shuttle weer de lucht in te krijgen. Verlaat het vriendelijke bezoek Sittard nog op tijd voordat een iets te enthousiaste journalist hen ontdekt? Is het einde het begin van iets nieuws? Raadpleeg de website voor meer informatie.

Tip! Wandeling 'Zingend door de straten van Sittard'
Kom alvast  in de sfeer en download gratis de wandeling 'Zingend door de straten van Sittard' via de gratis internationale app,  izi.TRAVEL. Start en finish van de route liggen op de Historische Markt in Sittard. De te volgen route wordt op een kaartje voorgeschoteld en leidt langs negentien locaties. Zodra je een punt nadert, start automatisch muziek afkomstig uit eerdere edities van de Revuu

Overzicht

Prijs

Entree: € 28,50. Koop snel je kaarten voor één van de negen voorstellingen, want ze vliegen de deur uit. 

Data 8-11-2019 t/m 10-11-2019
15-11-2019 t/m 17-11-2019
22-11-2019 t/m 24-11-2019
Contact
Schouwburg , Sittard

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website