Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

zintuigenwandeling

zintuigenwandeling

Diverse locaties
Eys
Het is al eeuwen bekend dat tijd doorbrengen in de natuur goed is voor ieder mens. Een verblijf in de natuur vermindert het vrijkomen van stresshormonen, verhoogt het energieniveau en de concentratie, kan ook helpen de bloeddruk te verlagen en depressies en nervositeit tegen te gaan. 

De chemische boodschappers die in het bos vrijkomen, ook wel terpenen genoemd, hebben een positief effect op het menselijk lichaam, met name op het zenuwstelsel, de psyche en het immuunsysteem. Begrijp de verschillende structuren van het bos en de natuur. 

Bewonder de verscheidenheid en kleuren van de bomen en struiken met je ogen. Bewonder de verscheidenheid en kleuren van de bomen en struiken met je ogen. Voel de zachtheid van het mos met je handen en voeten.

 Ervaar de heldere (bos)lucht en het kalmerende effect met je reukvermogen. Proef de lekkernijen van de natuur met je smaakpapillen.

Data: 11 juni/9 juli/13 augustus/10 september.
zintuigenwandeling - Foto 0
zintuigenwandeling - Foto 1
zintuigenwandeling - Foto 2

Prijs


€ 17,50 per persoon (inclusief water en iets lekkers voor onderweg).

Data


  • 11-6-2021 t/m 10-9-2021