Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Zintuigenwandeling

Trintelen
Eys
Het is al eeuwen bekend dat tijd doorbrengen in de natuur goed is voor gestreste mensen. Een verblijf in de natuur vermindert het vrijkomen van stresshormonen, verhoogt het energieniveau en de concentratie, kan ook helpen de bloeddruk te verlagen en depressies en nervositeit tegen te gaan. 

De chemische boodschappers die in het bos vrijkomen, ook wel terpenen genoemd, hebben een positief effect op het menselijk lichaam, met name op het zenuwstelsel, de psyche en het immuunsysteem. Zogenaamde natural killer-cellen worden versterkt. Deze cellen ondersteunen de natuurlijke weerstand en spelen een belangrijke rol bij de afweer tegen virus- en andere ziekten. 

Tijdens de vrijdagmiddagwandeling door de natuur dompel je onder in de mysterieuze kosmos van het bos en ervaar je de magische krachten van de bomen. Tevens gebruik je daarbij al je zintuigen. Aantal deelnemers: minimaal vier en maximaal twaalf personen. De wandeling zal altijd plaats vinden.

Data:
2/9/16/23/30 oktober.
6/13/20/27 november.
4/11/18 december.

Prijs


€ 17,50 inclusief natuurlijke versnapering. Aanmelden via: info@cottagebalkenbrei.eu 

Data


  • 2-10-2020 t/m 18-12-2020