Worldfestival Parade Brunssum

Worldfestival Parade Brunssum

Vijverpark
Brunssum
Worldfestival Parade Brunssum komt met nieuwe editie in 2022
Nadat Worldfestival Parade Brunssum in 2020 en 2021 niet kon doorgaan vanwege het coronavirus, kan het bestuur eindelijk goed nieuws melden: in 2022 komt er wél een Parade! Het thema wordt Re:discover the Dance.

  • Kleurrijke dansvoorstellingen.
  • Verrassende workshops.
  • Veelzijdige cultuurmarkt én oergezellige feestavonden.

Divers programma
Ook deze Parade staat garant voor internationale dansvoorstellingen in het Openluchttheater, een kleurrijke optocht, feestelijke verbroederingsavonden, dansworkshops, foodtrucks en verrassende gastoptredens. 

Elke twee jaar een Parade
De organisatie streeft ernaar om zo’n tien tot twaalf groepen vast te leggen voor de Parade. Mede daarom zal het festival vier dagen duren in plaats van zes. 

Thema
Het thema Re:discover the Dance geeft je een nieuwe kijk op folklore en moderne dansvormen. Kom kijken, doe mee en geniet van de Parade, een verrassend multicultureel festival voor jong en oud!

Over Worldfestival Parade Brunssum
Worldfestival Parade Brunssum is een folklorefestival, dat in 2022 plaatsvindt van 30 juni tot en met 3 juli. Tijdens het festival treden folkloregroepen uit de hele wereld op. In combinatie met nevenactiviteiten in het Vijverpark, staat dit garant voor een festival van wereldformaat. 

Foto: Toine Aret.

Data


  • 30-6-2022 t/m 3-7-2022

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl