Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Workshop vlaai bakken

Reijmerstok Bezoek website

Workshop vlaai bakken

Workshop vlaai bakken BaksterReijmerstok 06-39857663 Naar de website
Elke vrijdag en zaterdag kun je individueel deelnemen aan deze workshop en een heerlijke Limburgse rijste-, pudding-kruimel, pruimen-, kersen-, appel- of kruisbessenvlaai bakken. Een bijzondere beleving. Ervaar dat plezier en ontdek het geheim. Dit wordt ook zonder bakervaring een feest. 

Bij individuele deelname of in de gezelligheid van een groep, onder begeleiding van een ervaren bakster, echt leren bakken. Precies zoals de Limburgse grootmoeder het haar dochter leerde: handmatig deeg maken, rollen en opmaken, en in een traditionele houtoven afbakken. Er wordt met biologische en streekproducten gewerkt, waaronder het Kollenberger speltmeel en fruit uit de streek.

Let op:
I.v.m. het coronavirus is de Bakster momenteel gesloten. Raadpleeg altijd de website voor actuele informatie.

Overzicht

Prijs

Vanaf € 25,- per persoon.

Data 21-5-2020 t/m 21-12-2020
Contact
Bakster, Reijmerstok
06-39857663

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website