Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Winterexpositie Online

Galerie JoLi
Berg aan de maas
Gratis online rondleiding! Met name geschikt voor groepen zoals gezin, familie, verjaardagen, verenigingen en bedrijven! Tijdens de lockdown heb je zo de mogelijkheid de prachtige Winterexpositie online te beleven. 

Maak hiervoor een afspraak om rondgeleid te worden via een Zoom verbinding. Je wordt dan persoonlijk rondgeleid en de kunstwerken die je interesseren kun je van alle kanten zien! 

Schroom niet, de rondleiding is net zo goed als in de galerie met informatie over de kunstenaars en de kunst die zij voor je hebben gemaakt. Welkom in de online galerie! 

Op de website staan veel meer kunstwerken van de Winterexpositie zodat je hier een goede indruk kunt krijgen van al het moois. Zie hiervoor bij Kunstwerken en bij Kunstenaars. 

Natuurlijk is het werk in het echt altijd mooier dus als je een kunstwerk wil aanschaffen dan kan een afspraak worden gemaakt voor een presentatie bij je thuis of een proefplaatsing. Welkom, tot ziens online of straks persoonlijk, als het weer mag!

Data


  • 1-2-2021 t/m 31-3-2021