Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Wijnrestaurant op het land

Voerendaal Bezoek website

Wijnrestaurant op het land

Wijnrestaurant op het land HeugdenwegVoerendaal Naar de website
Verscholen tussen de wijnranken, zal het glooiende Zuid-Limburgse landschap in het najaar van 2020 omgetoverd worden tot een unieke gastronomische plek waar regionale wijnen hand in hand gaan met de culinaire verrassingen. Te midden van de wijnranken van wijndomein St. Martinus zal een tijdelijk paviljoen, onder de naam ‘Wijnrestaurant op het land’, verrijzen waar gasten van 12 september tot en met 4 oktober van mooie regionale wijn-spijscreaties kunnen genieten. 

Het pop up restaurant krijgt een stijlvolle, landelijke ‘boerensjieke’ en moderne uitstraling en inrichting. Stel je eens voor, genieten van heerlijke Zuid-Limburgse streekgerechten zoals kalfstartaar van het Blanc Blue Belge rund, Huzarensalade met Limburgse gerookte forel of verschillende soorten regionale kazen, smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen van St. Martinus en andere regionale wijnmakers. Meer informatie en reserveren via de website.

Overzicht

Data 12-9-2020 t/m 4-10-2020
Contact
Heugdenweg, Voerendaal

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website