Wijnrestaurant op het Land

Wijnrestaurant op het Land

Maastricht Bezoek website

Wijnrestaurant op het Land

Wijnrestaurant op het Land Nekummerweg 31Maastricht 0432030018 Naar de website
Op de grens van België en Maastricht zal verscholen in het glooiende Zuid-Limburgse landschap een unieke gastronomische plek gaan ontstaan waar mooie wijnen uit de streek een smakelijk verbond aangaan met een keur aan culinaire verrassingen. Te midden van de wijnranken zal een tijdelijk paviljoen verrijzen waar je van 25 mei tot en met 16 juni van mooie regionale wijnspijs creaties kunt genieten.

Carpe diem tussen de wijnranken
Probeer het even voor je te zien: heerlijke Zuid-Limburgse streekgerechten zoals asperges van de Limburgse lössgrond, kalfstartaar van het Blanc Blue België rund of een Limburgse Caprese, smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen uit de regio. Wijnen die perfect passen bij het witte goud en alle andere gerechten!

Maar dan niet in een regulier restaurant, maar in een uniek pop-up restaurant op de grens van Nederlands en Belgisch Limburg. Genieten pal naast de wijnranken! De druiven glanzen zachtjes in de zon. Prijs: 3 gangen: € 35,-. 4 gangen: € 42,50. 5 gangen: € 49,-. Een 5 gangen diner of lunch is altijd inclusief soep.

Overzicht

Data 25-5-2019 t/m 16-6-2019
Contact
Nekummerweg 31, Maastricht
0432030018

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website