Wellnessdag

Brunssum Bezoek website

Wellnessdag

Wellnessdag BloteVoetenParkBrunssum 06-38206303 Naar de website
Rondom de sfeervolle horeca en natuurterras mag je gratis komen genieten van de ontspannende behandelingen. Zo wordt er een voetmassage en voetreflex gegeven. Energie tekort? De Guasha behandeling laat gestagneerde energie weer stromen. Ook worden er tenen gelezen. Wil je weten wat een kromme teen of wat jubeltenen vertellen? Sluit je aan, want elke teen heeft zijn eigen verhaal! 

Kinderen spelen op het klimrek en mogen de miniatuurpaardjes aaien en knuffelen, terwijl jezelf van een ontspannende behandeling geniet. Ga je een stapje verder en trek je schoenen en sokken uit om het BloteVoetenPad te bewandelen (tegen de reguliere entreeprijs), dan beleef je de natuur tot in je tenen. Heb je trek? Nieuw is de kleine kaart, om van te smullen. De sfeervolle horeca en natuurterras is entree vrij en hier mogen schoenen aanblijven. Tot Voets!

Overzicht

Data
2019
september 15
Contact
BloteVoetenPark, Brunssum
06-38206303

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website