Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

We'll never let you down

ASTA Theater
Beek
Internationaal Festival Vocallis presenteert een prachtige opera die gewijd is aan het unieke leven van de legendarische celliste Jacqueline du Pré. 

De opera is geschreven door drie componisten, te weten Mathilde Wantenaar, Max Knigge en René Samson. Deze drie componisten verklankten haar dramatische leven in een bezielde mini-opera, die gaat over schoonheid, vriendschap en vergetelheid. 

Deze theaterproductie moet gezien worden als een reactie op de valse berichten die na de dood van Du Pré de wereld in werden geslingerd. In 1987 sterft de gevierde celliste aan de gevolgen van MS, slechts 42 jaar oud. 

Deze mini-opera is een eerbetoon aan de grootsheid van deze Britse cellolegende. Celliste Doris Hochscheid, pianist Frans van Ruth en bariton Mattijs van de Woerd blazen het uitzonderlijke leven van Jacqueline du Pré nieuw leven in. 

Theatermaker Gerrit Timmers en Mirjam Koen nemen onder meer de regie en vormgeving op zich.

Prijs


€ 15,- voor volwassenen. € 7,50 voor jongeren tot 18 jaar.

Data


  • 1-11-2020