Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Wees je Leven Meester

Maria Hoop Bezoek website

Wees je Leven Meester

Wees je Leven Meester Online programmaMaria Hoop 06-22620793 Naar de website
Nu oude zekerheden wegvallen is het belangrijker dan ook om bij jezelf te rade te kunnen gaan. Er is tijd gekomen voor reflectie en bezinning. Wil ik op dezelfde manier verder leven, als dat überhaupt nog kan? Dit online programma kan een steun zijn om die vragen te beantwoorden. In vier modules Levensproces, Levensvisie, Levenshouding en Levensbestemming komen vragen als: wie ben ik? wat is mijn roeping? welke weerstand kom ik tegen? Hoe ontwikkel ik een creatief proces?, hoe maak ik keuzes?, hoe ontwikkel ik meesterschap? op een totaal unieke wijze aan bod. 

Een programma dat je in je eigen tijd en in je eigen tempo kunt doen. Een programma dat zeer waardevol gebleken is voor de deelnemers. Een programma dat 50 jaar werk en ervaring samenbalt in teksten, schilderijen, muziek en de vragen die aan jou gesteld worden. Mocht je mensen kennen voor wie deze cursus interessant is, geef het door.

Overzicht

Data 5-5-2020 t/m 31-12-2020
Contact
Online programma, Maria Hoop
06-22620793

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website