Weekend at War

Simpelveld Bezoek website Bestel tickets

Weekend at War

Weekend at War De Miljoenenlijn, Stationstraat 22Simpelveld 0455440018 Naar de website
Station Simpelveld vormt dit jaar weer het decor voor 'Weekend at War': het bevrijdingsspektakel van Limburg! Tijdens Weekend at War worden twee grote legerkampementen van de geallieerden en Duitsers ingericht.

Meer dan 200 re-enactors zijn hier in de weer om de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog uit te beelden en te vertellen. Daarnaast zullen vele tientallen oorlogsvoertuigen, waaronder motoren, jeeps en vrachtwagens, op het stationsemplacement te bewonderen zijn. Twee keer per dag wordt tijdens de live battle een overwinningsslag nagebootst.

Het is vooral de Bevrijding van Limburg, dit jaar 75 jaar geleden, die centraal staat. Daarom wordt er bij Station Simpelveld een vrijheidsplein ingericht waar onder andere met bijpassende muziek de vrijheid wordt herdacht en gevierd.

Tijdens het Weekend of War zal er een intensieve treindienst worden gereden over de sporen van de Miljoenenlijn. Wanneer je het grenstraject berijdt loop je zelfs kans om smokkelaars, deserteurs en paspoortcontroleurs tegen het lijf te lopen. Zaterdag 13 juli en zondag 14 juli van 10.00-18.00 uur.

Overzicht

Prijs

Dagkaart Volwassenen: € 17,-.*
Dagkaart Kinderen: € 7,-.*
Perronkaart Volwassenen: € 10,-.**
Perronkaart Kinderen: € 3,-.**
*Boek online en profiteer van € 1,50 korting per persoon!
**Enkel toegang tot het evenemententerrein in Simpelveld, geen treinritten inbegrepen!

Data
Contact
De Miljoenenlijn, Stationstraat 22, Simpelveld
0455440018

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website