Wandeling Wijngaardsberg

Ulestraten Bezoek website

Wandeling Wijngaardsberg

Wandeling Wijngaardsberg Huize Vliek, Catharinastraat 118Ulestraten Naar de website
Wandeling vanaf Huize Vliek te Ulestraten vanaf 18.30 uur naar de Wijngaardsberg waar zich het verzetsdrama van Joep Francotte en Sjeng Coenen heeft afgespeeld. De gratis wandeling staat onder leiding van een gids (twee groepen), stevig schoeisel is noodzakelijk. Bij het landgoed van de familie Horsmans (Agro-taverne Wijngaardshof) wordt op de plek waar de twee verzetsstrijders gearresteerd werden een korte stop gehouden. 

Daarna wordt samen terug gelopen naar Huize Vliek om aansluitend (indien je in het bezit bent van een entreekaart) de voorstelling ‘In het zicht van de vrijheid’ (binnenplaats Vliek) bij te wonen. Wil je deelnemen aan de wandeling dan kun je je hiervoor tot 12 september per mail aanmelden bij Paul Maassen. Email: maassen76@home.nl. Graag het aantal personen dat deelneemt aangeven in de mail. Het aantal deelnemers is maximaal 50 personen.

Overzicht

Data
2019
september 13
Contact
Huize Vliek, Catharinastraat 118, Ulestraten

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website