Wandeling naar de Oehoevallei Sint-Pietersberg

Maastricht Bezoek website

Wandeling naar de Oehoevallei Sint-Pietersberg

Wandeling naar de Oehoevallei Sint-Pietersberg Chalet d'n ObservantMaastricht 045-5212522 Naar de website
Een klein deel van de groeve is inmiddels open voor publiek. De oehoevallei, het achterste gedeelte van de groeve, daarentegen is rustgebied voor dieren en is slechts een paar keer per jaar toegankelijk. Tijdens één van de excursies naar de oehoevallei, op de eerste vier zaterdagen van augustus, breng je een uniek bezoek aan dit deel van de groeve en maak je misschien wel kennis met een van haar meest markante bewoners, de grootste uil van Europa; de oehoe. 

De boswachters van Natuurmonumenten vertellen je tijdens de excursie meer over de geschiedenis van het gebied, van miljoenen jaren geleden tot de meest recente ontwikkelingen in de groeve. Tegelijkertijd geniet je van het spectaculaire steeds veranderende groeve-landschap.

Overzicht

Prijs

De kosten bedragen € 10,- voor leden van Natuurmonumenten en € 15,- voor niet-leden (inclusief een drankje na afloop en een parkeermunt).

Data
Contact
Chalet d'n Observant, Maastricht
045-5212522

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website