Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Volle Maanwandeling

BloteVoetenPark
Brunssum
Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van twee gidsen door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee in de BloteVoetenHut. 

De twee gidsen stellen zich aan je voor en daarna gaan jullie het bos in. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan. Daarnaast is Volle maan hét moment om iets los te laten en om iets nieuws aan te gaan. 

Word bewust, sta stil, deel met elkaar en laat los. Een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten! De Volle Maanwandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg dus voor goed schoeisel en kleding passend bij de weersomstandigheden.

Prijs


€14,95 inclusief ontvangst met koffie of thee. Reserveer nu. Voor de Volle Maanwandeling zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol=vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl

Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren en de datum.

Data


  • 26-2-2021 t/m 27-2-2021