Viva la Vida Run Kerkrade

Kerkrade Bezoek website

Viva la Vida Run Kerkrade

Viva la Vida Run Kerkrade MarktKerkrade Naar de website
Met start en finish op de markt vindt dan in het centrum en richting GaiaZOO en richting Anstelvallei de Viva la Vida Run Kerkrade plaats. Hoofdonderdeel vormt de hardloopwedstrijd, die eerder bekend stond als de stadsloop. Naast hardlopen kan op het parcours ook gewandeld worden met een stop bij Brasserie Nieuw Ehrenstein. Het hart van het evenement vormt de markt met live muziek, horeca en gezelligheid. 

Wedstrijdprogramma: 
15.00 uur: 10,5 kilometer recreanten- en wedstrijdloop mannen, vrouwen en masters. 
15.15 uur: 1 kilometer Kids Run Pupillen ABC (t/m 11 jaar).
15.30 uur: 1 kilometer Kids Run Junioren CD (12 t/m 15 jaar). 
16.30 uur: 6 kilometer recreantenloop en Businessrun mannen, vrouwen, masters en Junioren AB. 

Medailles 
Alle deelnemers ontvangen een speciale herinneringsmedaille vanwege de 40-jarige jubileumeditie van deze voormalige stadsloop. De eerste drie in elke categorie ontvangen een extra medaille. Voorinschrijvingen: tot en met 20 oktober via de website.

Overzicht

Prijs

Inschrijfgeld voor- en na-inschrijving 1 kilometer: € 5,-. Inschrijfgeld 6 en 10,5 kilometer: € 11,- (na-inschrijving € 13,-). Alle voor-inschrijvingen ontvangen een goody-bag. Voorinschrijving mogelijk t/m 20 oktober.

Data
2019
oktober 26
Contact
Markt, Kerkrade

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website