Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Video herdenking 75 jaar bevrijding

Sittard Bezoek website

Video herdenking 75 jaar bevrijding

Video herdenking 75 jaar bevrijding Online uitzendingSittard 06-30567774 Naar de website
In 2020 is er een online ‘video-herdenking’ gemaakt door jeugdigen, jongeren en volwassenen inzake 75 jaar Bevrijding. De video is online te bekijken. Ten tijde van het coronavirus wordt geprobeerd om middels deze ‘online-video’ met iedereen verbonden te zijn. 

Aan de online ‘video-herdenking’ werken mee: Gemeente Sittard-Geleen, Erfgoedcentrum/De Domijnen - Peer Boselie, Stichting Behoud Franse Klooster Sittard, CV De Narre Euverhaove, Werkgroep Oranjefeesten Overhoven, Kinderkoor ‘The Voices of Kids’, Stichting ‘Leif en Leid’ Overhoven en Parochie H. Hart Overhoven-Sittard.

Overzicht

Data 13-5-2020 t/m 1-1-2021
Contact
Online uitzending, Sittard
06-30567774

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website