Via Belgica Belevingsroute

Valkenburg Bezoek website

Via Belgica Belevingsroute

Via Belgica Belevingsroute Museum Romeinse Katakomben, Limburgs landschap, Thermenmuseum, De VondstValkenburg 0436012554 Naar de website
Ga terug naar de 3e eeuw en waan je in de Romeinse tijd. Je auto wordt een paard met wagen, het asfalt wordt grind en torenflats worden Romeinse uitkijktorens. Je rijdt of fietst over de eeuwenoude Via Belgica en hebt onderweg zelfs de mogelijkheid om van een echte Romeinse lunch te genieten.

De Via Belgica Belevingsroute is een prachtige tocht met vele Romeinse bezienswaardigheden, die Museum Romeinse Katakomben, het Thermenmuseum en centrum voor archeologie De Vondst met elkaar verbindt. Het is een uniek arrangement met speciale kortingen. De route is een gehele maand te bereizen. De deelnemende musea wensen je een een fijne tijd in het oude Rome!

Bij Museum Romeinse Katakomben, Thermenmuseum en centrum voor archeologie De Vondst vind je tijdens de meivakantie een belevings-leaflet met een duidelijke routekaart, foto's en een omschrijving van alle bezienswaardigheden. Het leaflet geeft je recht op korting bij Museum Romeinse Katakomben en het Thermenmuseum.

Overzicht

Prijs

Toegangsprijzen Via Belgica Belevingsroute Museum Romeinse Katakomben Valkenburg: volwassenen: € 11,- (i.p.v. € 12,50), kinderen 4 t/m 11 jaar: € 5,50 (i.p.v. € 7,-), kinderen 0 t/m 3 jaar en Museumkaart: gratis. Centrum voor archeologie De Vondst Heerlen: gratis entree. Thermenmuseum Heerlen: volwassenen: € 7,75, kinderen 4 t/m 12 jaar: € 6,50, kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis.

Data
Contact
Museum Romeinse Katakomben, Limburgs landschap, Thermenmuseum, De Vondst, Valkenburg
0436012554

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website