Vebego Limburgs Mooiste

Vebego Limburgs Mooiste

Start- en finishlocatie: Coriopolis op Nieuw Eyckholt
Heerlen
Al meer dan 29 jaar worden er tijdens dit evenement fantastische en uitdagende toertochten voor de recreatieve fietser in Limburg aangeboden. 

Hier geniet je van prachtige routes tussen de 70 en 245 kilometer door al het mooie groen en over de verkeersluwe wegen van het Limburgs Heuvelland (tot 2.900 hm).

In de loop der jaren is Vebego Limburgs Mooiste uitgegroeid tot een echt groot evenement. Op de start- en finishlocatie kun je op vrijdag en zaterdag onder andere genieten van een open lucht fietsmarkt, entertainment programma en gezellige horeca en foodtrucks.

En de kinderen dan? Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten en daarom is er ook de mogelijkheid voor je om op zaterdag de Familietocht van circa 25-40 kilometer te fietsen; een gezellige en eenvoudige tocht door de groengebieden in en rondom Parkstad.

Daarnaast, op zaterdagochtend, vindt op het evenementenplein de Kids Ride plaats. Vebego Limburgs Mooiste is dus een fietsevenement voor iedereen en voor het hele gezin. Raadpleeg de website en social media van Vebego Limburgs Mooiste voor meer informatie.

Vebego Limburgs Mooiste - Foto 0
Vebego Limburgs Mooiste - Foto 1
Vebego Limburgs Mooiste - Foto 2
Vebego Limburgs Mooiste - Foto 3

Prijs


Wil je deelnemen aan Vebego Limburgs Mooiste, dan is inschrijfgeld verschuldigd. Het bezoeken van het evenemententerrein is gratis.

Data


  • 10-6-2022 t/m 11-6-2022

Sub evenementen