Vebego Limburgs Mooiste Race Toertochten

Vebego Limburgs Mooiste Race Toertochten

Start- en finishlocatie: Coriopolis op Nieuw Eyckholt
Heerlen
Je hebt de keuze uit de blauwe, gele, rode of oranje route. Elke route heeft zijn eigen unieke afstanden en hoogteprofiel. De blauwe route is er in een 70, 100 en 130 kilometer variant. Zeer geschikt voor de niet-getrainde fietser die niet na elke bocht een helling tegen wil komen.

De gele route is wat pittiger. Je hebt de keuze uit 115 en 150 kilometer. Het eerste gedeelte van deze tocht is tamelijk vlak, maar let op: het venijn zit hem in de staart! Zowel bij de 115 als 150 kilometer stelt je als deelnemer je kuiten op de proef.

De langere routes zijn geschikt voor de gevorderde fietsers. Bijvoorbeeld de rode route met een 140 en een 180 kilometer variant. De oranje route bedraagt 245 kilometer, start op de rode route en gaat op het Drielandenpunt over op de gele route. Een extreem zware uitdaging, alleen voor de allersterkste die méér dan 3.000 hoogtemeters kunnen wegtrappen!
Vebego Limburgs Mooiste Race Toertochten - Foto 0
Vebego Limburgs Mooiste Race Toertochten - Foto 1
Vebego Limburgs Mooiste Race Toertochten - Foto 2
Vebego Limburgs Mooiste Race Toertochten - Foto 3

Prijs


Om deel te nemen aan Vebego Limburgs Mooiste is inschrijfgeld verschuldigd. Het bezoeken van het evenemententerrein is gratis!

Data


  • 11-6-2022