Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Vaudou Game

Vaudou Game

Poppodium Volt
Sittard
In de afgelopen jaren wist Vaudou Game de wereld te veroveren. Zoals hij zelf omschrijft; 'African, funky, sarcastic, bewitching, green, estatic'.

Met die woorden kun je deze act het best omschrijven. De afgelopen periode heeft hij gebruikt om terug de studio in te gaan en nieuwe muziek te creëren. Een reünie met zijn spirituele geesten van Voodoo Deities. 

De energie die daarbij loskwam bracht hem op een nieuwe weg. De Funk wordt meer en meer opgeschoven voor rock. Een bijzondere combinatie die met zijn energieke show op het podium een beleving op zich geeft. 

Op zijn nieuwste album heeft hij daarom nieuwe kanten gekozen. Een nieuwe line-up zorgde voor nieuwe energie. De saxofoon, trompet en trombone zijn aan de kant geschoven voor een lading keyboards, een hernieuwde voodoo sound. 

Deze vintage 70’s sound trekt door je hele lichaam, tijd om dus te gaan dansen met Vaudou Game! Oja en Noussin, dat betekend 'Stay Strong', iets dat je nodig had tijdens de afgelopen tijd.

Prijs


€ 20,-.

Data


  • 27-1-2022