'Unlocked'

Valkenburg Bezoek website

'Unlocked'

'Unlocked' Museum Romeinse KatakombenValkenburg 0436012554 Naar de website
Museum Romeinse Katakomben openbaart een goed bewaard geheim: in het aangrenzende gangenstelsel bevond zich tijdens de Tweede Wereldoorlog een oorlogsfabriek. Deze voormalige fabriek is gesloten voor publiek maar wordt nu, eenmalig, via een unieke themarondleiding en twee indrukwekkende belevingsinstallaties tot leven gebracht. Je beleeft op unieke wijze de impact van een ondergronds verblijf tijdens de oorlogstijd. Gehele maand september:
  • Iedere dinsdag t/m zondag om 15.00 uur: themarondleiding ondergrondse schuilplaatsen, begeleid door gespecialiseerde gidsen.
  • De imposante belevingsvideo 'Unlocked van filmmaker Sam Christie, die de voormalige oorlogsfabriek in het gangenstelsel van het museum zal ontsluiten voor het publiek.
7 t/m 15 september: belevingsinstallatie COAT: een monumentale, metershoge belevingssculptuur van kunstcollectief SOM perfume (NL), die je via intense geuren terug laat reizen in de tijd.

Overzicht

Prijs

Begeleide themarondleiding met aansluitend de belevingsvideo 'Unlocked'en een bezoek aan de belevingsinstallatie COAT. Volwassenen: € 12,50.*
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 7,-.
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis.
Museumkaart: gratis.

*Tip: speciale kortingsprijs tijdens de themamaand september voor de themarondleiding!

Data 1-9-2019 t/m 30-9-2019
Contact
Museum Romeinse Katakomben, Valkenburg
0436012554

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website