Univé Maastrichts Mooiste

Maastricht Bezoek website

Univé Maastrichts Mooiste

Univé Maastrichts Mooiste CentrumMaastricht 0432030016 Naar de website
Op zondag 16 juni wordt met passie en veel liefde voor de sport opnieuw het bekende hardlooponderdeel van Univé Maastrichts Mooiste georganiseerd. Maak je voor de 10 kilometer op voor een mooie maar zwaar uitdagend parcours met de Sint Pietersberg erin verwerkt. Dwars door de historische binnenstad van Maastricht en alle kleine straatjes daartussen zijn op zondag 16 juni het terrein voor de deelnemers aan de 5 kilometer.

Kies je voor de Halve Marathon dan loop je een vlak en snel parcours, zonder scherpe bochten en door het sfeervolle centrum van Maastricht om tenslotte te finishen op de drukke Markt. Editie 2019 belooft weer een groot succes te worden met ruim 7000 deelnemers aan de start. Niet alleen volwassenen kunnen deelnemen aan Univé Maastrichts Mooiste, op zondag is er ook een heuse kinderloop voor de basisschooljeugd van groep 1 t/m 8. De organisatie hoopt je graag weer aan de start te zien van één van de onderdelen!

Overzicht

Prijs

5 Kilometer: € 13,-, 10 Kilometer: € 17,50, halve marathon: € 23,-.

Data
Contact
Centrum, Maastricht
0432030016

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website