Trouwbeurs 'Ja, ik wil trouwen in Limburg'

Schinveld Bezoek website

Trouwbeurs 'Ja, ik wil trouwen in Limburg'

Trouwbeurs 'Ja, ik wil trouwen in Limburg' De Schinvelderhoeve, Brunssummerstraat 65Schinveld 06-22511796 Naar de website
Op de beurs ontmoet je leuke, Limburgse trouwleveranciers. Waarom zou je verder zoeken? Hier voel je de 'klik' met de juiste fotograaf, proef je lekkere taarten, ruik je prachtige bloemen en zie je mooie jurken. Het internet is een oneindige bron van informatie, maar al snel zie je door de bomen het bos niet meer. 

Kom daarom naar de trouwbeurs op 12 januari 2020 en maak kennis met leuke, lokale bedrijven die alles in huis hebben om jullie mooiste dag perfect te verzorgen. Ontmoet de ondernemers persoonlijk en vind het bedrijf dat bij jullie past en jullie wensen snapt. Samen met deze creatieve ondernemers maken jullie je mooiste dag onvergetelijk! 

Overzicht

Prijs

Je kunt bij één van de deelnemende bedrijven gratis je trouwpaspoort ophalen. Hiermee kun je met twee personen gratis naar de beurs toe. Kijk op de website voor alle adressen. Stuur nog wel even een mail naar info@jaikwiltrouweninlimburg.nl om je plaatsen voor de modeshow te reserveren.

Data
2020
januari 12
Contact
De Schinvelderhoeve, Brunssummerstraat 65, Schinveld
06-22511796

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website