Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Tropisch Muziekfeest - Nils Fischer & Timbazo

Valkenburg Bezoek website

Tropisch Muziekfeest - Nils Fischer & Timbazo

Tropisch Muziekfeest - Nils Fischer & Timbazo Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Timbazo is een wervelende latin-band die garant staat voor een uitbundig dansfeest. De internationale groep verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’. De bandleden zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, VS, Puerto Rico, Venezuela en Curaçao. Oprichter Nils Fischer, één van de beste percussionisten die Europa rijk is, koos een topbezetting waaronder drie geweldige salsa-zangers. Timbazo’s eerste album ¡Gracias Joe Cuba! werd gekozen tot beste salsa-album van het jaar. 

Na talrijke concerten op vele grote zomerfestivals volgde het tweede album Rumberos a Montón (‘Een groot feest’). De pers is laaiend enthousiast. Oor: ‘Met een hopelijk broeierige zomer op komst is dit verreweg de meest gevarieerde en beste Latijnse dansplaat van het moment’. De Telegraaf: ‘Nils Fischer & Timbazo is een aanrader, de muziek knalt letterlijk je voorjaarsdip weg… voetjes van de vloer en dansen, dansen dansen maar!’ Aanvang: 20.30 uur.

Overzicht

Prijs

 € 17,50.

Data
2021
augustus 20
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 A, Valkenburg
043-6015044

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website