Toneelgroep Maastricht - Noem het maar liefde

Toneelgroep Maastricht - Noem het maar liefde

Kerkrade Bezoek website

Toneelgroep Maastricht - Noem het maar liefde

Toneelgroep Maastricht - Noem het maar liefde Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade 0455716607 Naar de website
Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger spelen de hoofdrollen in Noem het maar liefde, een gloednieuwe toneeltekst van Ilja Leonard Pfeijffer. Het stuk beschrijft 15 scènes die onherroepelijk uitdraaien op het consumeren van de liefde. 15 scènes, 15 personages, 15 keer seks. In een regie van artistiek leider Michel Sluysmans wordt Noem het maar liefde een hilarische en ontroerende reis langs bedrog, eenzaamheid, verleiding, verlangen en het snakken naar echte liefde.

De liefde gaat voorbij aan rangen, standen, leeftijd, of praktische bezwaren. Op het terrein van de liefde is alles mogelijk. Het is de enige plek waar de mens echt vrij is en kan zijn wie hij had willen worden. De liefde is immers een fictie die zich niets aantrekt van de werkelijkheid. Geïnspireerd op Arthur Schnitzlers Reigen (1900) laat Ilja Leonard Pfeijffer op ironische, vileine en ontroerende wijze zijn licht schijnen op de seksuele moraal anno nu.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 28,-, Rang 1: € 24,-, Rang 2: € 19,-.

Data
2019
mei 28
Contact
Parkstad Limburg Theaters - Kerkrade, Theaterplein 30, Kerkrade
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website