Toneelclub Euverhaove speelt 'La Cucaracha'

Sittard Bezoek website

Toneelclub Euverhaove speelt 'La Cucaracha'

Toneelclub Euverhaove speelt 'La Cucaracha' Zalencentrum Oos KaarSittard 06-51645857 Naar de website
Drie paar handen op één buik kun je de zussen Sophie Annemiek en Elsbeth zeker niet noemen. Drie verschillende karakters op één kamer gepropt kan maar één ding betekenen; trammelant. En wat zit daar toch in die enorme hutkoffer die Sophie de halve wereld over gesleept heeft. Als de inhoud de drie zussen maar niet in een, van kakkerlakken vergeven Mexicaanse vrouwengevangenis doet belanden. 

Bijkomen van een heel jaar stress, maar of dat gaat lukken met de bronstige hoteleigenaar Pablo, een piccolo die zo The 'valse' Voice of Mexico kan winnen, een aartsluie ober en een door communicatieproblemen doorgedraaid kamermeisje mag je gerust betwijfelen. Dan heb je ook nog die vreselijke Odette, zo’n type dat met een drinkglas tegen de muur gesprekken afluistert. 

Nee, op adem komen de dames zeker niet. Er kan niet garandeert worden dat je dit tijdens de voorstelling wél kunt maar als je dat risico durft te nemen laat je dan onderdompelen in zwoele, gevaarlijke Mexicaanse sferen. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Prijs

Entree seniorenvoorstelling: € 6,50 (inclusief consumptie). Overige voorstellingen: € 10,- (inclusief consumptie).

Data 15-4-2020 t/m 26-4-2020
Contact
Zalencentrum Oos Kaar, Sittard
06-51645857

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website