Toer voor ALS

Bunde Bezoek website

Toer voor ALS

Toer voor ALS Dolmans Landscaping Group, Pasweg 25Bunde 088-6660333 Naar de website
Op zondag 13 oktober start in Bunde (gemeente Meerssen) de Toer voor ALS. Doel van dit laagdrempelige, sportieve evenement is om geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Meedoen kan als individuele deelnemer maar ook als team met vrienden, familie of collega's. 

Hoe werkt Toer voor ALS? 
Deelnemers kunnen zich inschrijven als wielrenner, fietser, hardloper, wandelaar of zelfs als handbiker. Er zijn verschillende parcours uitgezet, variërend in hoogte niveau en afstand. Een parcour kan één óf meerdere keren volbracht worden. Hierdoor kan een deelnemer voor zichzelf de Toer voor ALS zo zwaar mogelijk maken. Er is ook een speciale familie wandelroute voor gezinnen. Ga naar de website voor meer informatie over de afstanden en routes

Geld inzamelen voor de strijd tegen ALS 
Deelnemers laten zich sponsoren om daarbij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. Ze roepen hun achterban op om donaties te doen, hiervoor hebben ze een actiepagina aangemaakt. Een deelnemer kan zich individueel inschrijven of als team. 

Wie kunnen er mee doen?  
Iedereen, jong en oud, kan deelnemen aan Toer voor ALS. Fanatieke sporters kunnen zich inschrijven voor de wielren- of hardlooproutes. Er zijn ook parcours voor de recreatieve wandelaar of fietser. Verder is er een familie wandelroute die kinderen vanaf 4 jaar met hun ouders kunnen lopen. Bovendien hebben zich teams gevormd rond ALS/PSMA/PLS-patiënten, die vaak zelf ook mee doen. 

Een initiatief van Stichting ALS Nederland 
Toer voor ALS is het zusje van de succesvolle Tour du ALS, beide evenementen zijn een initiatief van Stichting ALS Nederland. Tour du ALS vindt elk jaar plaats in  Frankrijk. Honderden fietsers, hardlopers en wandelaars beklimmen daarbij de Mont Ventoux. Bij beide evenementen staat het familiegevoel voorop. Deelnemers voelen zich heel erg betrokken bij de strijd tegen ALS. 

Raadpleeg de website voor meer informatie.
 


Overzicht

Prijs

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een van de onderdelen fietsen, wielrennen, hardlopen of wandelen. De inschrijfkosten bedragen: € 25,-. Kinderen 12 t/m 17 jaar: € 12,50. Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 7,50. Daarnaast verwacht de organisatie dat deelnemers een sponsorbedrag van ten minste € 150,- ophalen (voor kinderen ligt dit lager). Meer info op de website.

Data
2019
oktober 13
Contact
Dolmans Landscaping Group, Pasweg 25, Bunde
088-6660333

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen Wandelen Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website