Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

The Preacher Men

The Preacher Men

Poppodium Volt
Sittard
Het trio brengt de blues terug in jazz, frontman Efraïm Trulillo, drummer Chris Strik en Hammond speler Rob Mostert vormen samen The Preacher Men. De act is alom geprezen voor hun kunde. 

Zo ontvingen ze in 2019 de Edison Jazzism Publieksprijs. Efraïm speelde in de grootste samenstelling die Nederland kent, onder andere New Cool Collective en Amsterdam Funk Orchestra.

Maar ook is hij een graag geziene gastmuzikant bij onder andere Gregory Porter en Oleta Adams en het Metropole Orkest. Rob Mostert stond natuurlijk recentelijk in Volt met zijn andere act Boost! 

Een terugkeer kon na die show natuurlijk niet lang op zich laten wachten, want hij liet zijn Hammond heerlijke weerklinken in Sittard-Geleen. En ook Chris heeft zijn sporen verdiend en staat hoog aangeschreven in bijvoorbeeld de Slagwerkkrant door zijn vakwerk. 

In 2018 brachten ze de conceptplaat 'Blue' uit en namen ze in 2019 'Live at Bimhuis' op. Twee platen die inmiddels niet mogen ontbreken in je platenkast. Kom de band live meemaken.

Prijs


€ 15,-.

Data


  • 12-2-2022