Amstel Gold Race 18 april

Zondag 18 april is de Amstel Gold Race. Houd rekening met verkeersmaatregelen rondom Valkenburg, Geulhem, Bemelen en Berg en Terblijt. Het parcours is afgesloten en niet toegankelijk voor publiek. Bekijk de details.

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.

IBE

IBE

Diverse locaties
Heerlen
Festivalgangers, hiphop heads en urban dansliefhebbers opgelet. ‘The Notorious IBE’ het grootste urban dans evenement van Nederland staat weer voor de deur. Bezoekers uit meer dan 30 verschillende landen zullen naar Zuid-Limburg afreizen voor een lang weekend vol muziek, cultuur en veel dans. 

Het ‘Capital Stage’-podium zorgt voor de coolste live-optredens met zowel bekende als nieuwe namen in de Urban & Hiphop-wereld. De naam ‘Capital’ verwijst natuurlijk naar Heerlen, die voor een weekend dé hiphop-hoofdstad van Europa is.

Foto credits: Omrii, maurice van der Meijs.
IBE - Foto 0
IBE - Foto 1
IBE - Foto 2

Prijs


Raadpleeg de website voor meer informatie. De activiteiten op de Bongerd en in de Pancratiusstraat zijn gratis toegankelijk.

Data


  • 13-8-2021 t/m 15-8-2021