TEFAF Maastricht

Maastricht Bezoek website

TEFAF Maastricht

TEFAF Maastricht MECC Maastricht, Forum 100Maastricht Naar de website
TEFAF Maastricht wordt algemeen beschouwd als 's werelds belangrijkste beurs voor beeldende kunst, antiek en design. Met meer dan 275 prestigieuze handelaren uit 20 landen is TEFAF Maastricht een showcase voor de mooiste kunstwerken die momenteel op de markt zijn.

Naast de traditionele gebieden van Oude Meester schilderijen, antiek en klassiek antiek die ongeveer de helft van de beurs beslaan, vind je hier ook moderne en hedendaagse kunst, fotografie, sieraden, design uit de twintigste eeuw en werken op papier.

TEFAF & the City
Wanneer TEFAF naar Maastricht komt, voel je dat in de hele stad. Allereerst in het MECC, dat jaarlijks het decor is voor deze exclusieve en bijzondere kunstbeurs. Het woord 'kunstbeurs' is eigenlijk een understatement, want wat er op én tijdens de TEFAF gebeurt is niet in woorden uit te drukken. Het lijkt alsof de stad is voorzien van een extra chique laagje, waardoor iedereen betoverd wordt. 

Verfijnde kunstkenners komen samen en nieuwsgierige bezoekers kunnen bijzondere schatten zien en kopen die hier tentoon worden gesteld. In de stad vind je allerlei activiteiten, tentoonstellingen en diners in het kader van TEFAF. Schuif aan, doe mee en beleef de internationale allure die TEFAF naar Maastricht brengt.

Overzicht

Prijs

Tickets zijn online verkrijgbaar.

Data 7-3-2020 t/m 15-3-2020
Contact
MECC Maastricht, Forum 100, Maastricht

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website