Taptoe op het Koutenveld

Brunssum Bestel tickets

Taptoe op het Koutenveld

Taptoe op het Koutenveld Parkeerterrein KoutenveldBrunssum
Taptoe op zondag 22 september: koop nu je kaartje!
Op zondag 22 september vindt op het Koutenveld een grootse Taptoe plaats, met 5 toporkesten uit Nederland en de regio. De Taptoe is onderdeel van de Brunssumse Bevrijdingsfeesten (19-22 september 2019). Kaartjes, à € 7,50, zijn nu te koop. De Taptoe wordt georganiseerd door Harmonie De Bazuin, samen met de gemeente Brunssum. Speciaal voor deze Taptoe wordt op het Koutenveld een tribune opgericht. Er zijn 2.000 zitplaatsen beschikbaar. De tribune is niet overdekt.

Programma
Aan de Taptoe nemen vijf orkesten deel:
  • Douane Harmonie Nederland.
  • Jachthoorn & Trompetterkorps Edelweiss.
  • Maastrichtse Verkennersband.
  • Kunst & Genoegen Leiden (K&G Leiden).
  • Fanfare Korps Nationale Reserve.
De Taptoe wordt ingeluid door Schutterij Sint Gregorius. Het programma begint om 14.00 uur. Rond 17.00 uur is de Taptoe afgelopen. De vijf orkesten nemen vervolgens deel aan de Ticker Tape die vanaf 18.30 uur door het centrum van Brunssum trekt.

Rolstoel
Let op: wil je de Taptoe met een rolstoel bezoeken, dan reserveert de organisatie een speciale plek. Deze is gratis. Je moet je hiervoor aanmelden via bevrijdingsfeesten@brunssum.nl. Elke rolstoel dient door (maximaal) één persoon begeleid te worden. Voor deze begeleider is (eveneens gratis) een zitplaats naast de rolstoel beschikbaar.

Vermeld bij de aanmelding via bevrijdingsfeesten@brunssum.nl je naam en die van je begeleider. Het aantal plekken voor een rolstoel (en begeleider) is beperkt. Reageer dus tijdig.

Overzicht

Prijs

€ 7,50 per persoon.

Data
2019
september 22
Contact
Parkeerterrein Koutenveld, Brunssum

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website